Bel ons, mail ons, of vul het formulier in

Kennismaken?

Onze focus ligt tijdens een behandeling bij onze cliënten, hierdoor kan het zijn dat we telefonisch niet altijd goed bereikbaar zijn. Spreek een voicemailbericht in of stuur een (Whatsapp) bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op, altijd binnen 8 uur.

Je kan eenvoudig een afspraak maken via ons aanmeldformulier. Eerst vrijblijvend contact opnemen? Dat kan via ons contactformulier of via info@hetlooplab.nl

Afspraken kunnen gepland worden van maandag t/m zaterdag. Het Looplab is gevestigd in HAN SENECA.

Route en parkeren

Het Looplab is gevestigd in het Sport en Expertisecentrum SENECA, onderdeel van de HAN in Nijmegen. Het bezoekadres is Kapittelweg 33, Nijmegen. De bushalte aan de Kapittelweg, of het bus- en treinstation Nijmegen Heyendaal zijn op loopafstand van Het Looplab. Het consult zal plaatsvinden bij SENECA.

Je kunt gratis parkeren bij HAN via inrit aan de Kapittelweg, of Laan van Scheut. Meld je bij de slagboom aan voor Seneca en volg op het terrein de borden tot de juiste ingang. Je kunt na binnenkomst plaatsnemen in de wachtkamer aan de linkerzijde en wordt hier opgehaald voor de afspraak.