De hardloopanalyses

Running & Science: bij Het Looplab kun je terecht voor bijna alles wat met hardlopen te maken heeft gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten. Op welk niveau je hardloopt is niet belangrijk, je kunt altijd bij ons terecht voor de juiste begeleiding rondom jouw ambities en doelen.

Hardloopanalyse

Hardlopen is een belastende sport voor het lichaam een goede techniek draagt bij aan het verbeteren van de prestatie en het verminderen van de kans op blessures. Vanuit een videoanalyse uit verschillende hoeken krijg je na de hardloopanalyse een persoonlijk plan van aanpak om je hardlooptechniek te verbeteren. 

Lactaattest

Wil jij weten waar jouw verbeterpunten liggen, dan is een fysieke test mogelijk iets voor jou. Een lactaatmeting vertelt je waar jouw training zones liggen, zodat je jouw trainingsprogramma nog beter af kan stemmen.

Running check up

Bij een running check up maken we aan de hand van een sterkte / zwakte analyse van belangrijke kenmerken voor hardlopers een persoonlijk plan van aanpak om meer uit je trainingen te kunnen halen en de kans op blessures te verkleinen. 

Hardloopbegeleiding

Wil jij jouw doelen bereiken, dan is hardloopbegeleiding mogelijk iets voor jou. Samen met jou worden jouw doelen bepaald, dit doel wordt de basis voor het trainingsprogramma waarin huidige wetenschappelijke inzichten worden gecombineerd met jarenlange ervaring in de topsport. 

Kies een pakket dat bij jou past

Alle diensten zijn los te boeken, maar voor elke type loper hebben wij een voordelige pakketaanbieding. 

de sprinter

130
  • Lactaattest
  • Hardlooptechniek analyse

de hardloper

165
  • Lactaattest
  • Running check up
Meest gekozen

de marathonloper

195
  • Lactaattest
  • Running check up
  • Hardlooptechniek analyse