Hardloopbegeleiding

Hardloopbegeleiding in Nijmegen

Voor iedereen die wil toewerken naar een specifiek doel, of op zoek is naar meer structuur in je trainingen is er hardloopbegeleiding van Het Looplab. Vanuit jarenlange ervaring binnen de top van het Nederlandse hardlopen en de meest recente evidentie op het gebied van trainingsbegeleiding ondersteunen we jou bij het behalen van je persoonlijke doelen. 

Wat houdt hardloopbegeleiding in?

Aan de hand van een intake stellen we jouw korte en lange termijn doelen op waarop vervolgens het schema wordt samengesteld. Dit schema worden op maat gemaakt, gebaseerd op jouw wensen en ervaring. Het maakt niet uit of je wilt beginnen met hardlopen, gaat voor snelle tijden op de atletiekbaan, of wil toewerken naar de marathon. Door direct contact te houden via e-mail, whatsapp, of telefonisch kun je snel overleggen met jouw trainer indien er aanpassingen aan het schema nodig zijn. Het schema wordt per 4 weken samengesteld en kan op elk moment worden ingekeken en van feedback voorzien door de trainer en door jou.

Hardloopbegeleiding combineren met een hardloopanalyse, running check up of een lactaattest?

Om nog betere begeleiding te kunnen bieden en om meer uit het hardlopen te halen kun je de trainingsbegeleiding combineren met een hardloopanalyse, running check up en/of een lactaattest. Aan de hand van deze gegevens kunnen de schema’s nog specifieker gemaakt worden. 

Op zoek naar goede hardloop trainingsbegeleiding in Nijmegen?

Bij Het Looplab kun je terecht voor diverse testen, onderzoeken en/of begeleidingstrajecten. De hardloopbegeleiding kost € 50,- per 4 weken. Neem gerust vrijblijvend contact op of meld je aan via ons aanmeldformulier.