Hardlooppraat

Hardlooppraat – editie: “In the heat of the moment”

Ben je beginnend hardloper, een échte kilometervreter of een heuse snelheidsduivel en wil je jouw hardloopcarrière naar een hoger niveau tillen? Dan is Hardlooppraat iets voor jou! Leer hoe je slimmer kunt trainen om jouw persoonlijke hardloopdoelen te behalen.

Hardlooppraat organiseert interactieve sessies met diverse thema’s bedoeld om jou als loper te verrijken met wetenschappelijk onderbouwde kennis, tips en tricks. Onze gastsprekers delen met veel enthousiasme hun kennis en ervaring, direct toepasbaar om jouw volgende hardloopavontuur nog beter aan te gaan!

Er staat weer een Olympische zomer voor de deur. De komende maanden stijgt niet alleen de oranjekoorts, maar schiet de buitentemperatuur ook weer naar ongekende hoogtes. In deze derde editie van Hardlooppraat vertelt een hitte expert hoe warmte jouw loopprestaties beïnvloedt en hoe je verantwoord traint bij hoge temperaturen. Ook horen we van een Olympisch atleet hoe je het hoofd koel houdt als alles afhangt van dat ene moment. Afsluitend nemen we je mee in de nieuwste ontwikkelingen van de hardloopschoen en is er uitgebreid de mogelijkheid om de nieuwste modellen zelf uit te proberen.

Sprekers

  • Emma Oosterwegel, bronzen medaillewinnares van de Olympische Spelen in Tokyo, komt haar verhaal doen over de Olympische Spelen in Tokyo en zal haar voorbereidingen voor de komende Spelen in Parijs met ons delen.
  • Als aanvulling daarop zal Sam Ballak ons inzichten geven over de uitdagingen van hardlopen in warme omstandigheden en tips om hiermee om te gaan.
  • Plus, ontdek de laatste trends en innovaties in de wereld van hardloopschoenen.

Nieuwsgierig? Schrijf je in en sta maximaal voorbereid aan de start van het aanstaande
zomerseizoen! 

Wanneer: woensdag 29 mei om 19:30 uur.
Locatie: Radboud Sportcentrum Heyendaalseweg 141, Nijmegen.
Tickets: €10,- en € 7,50 voor Looplabbers.

hardlooppraat - in the heat of the moment