Het Lopers Lab Traject - Houffa Trail

Train verantwoord naar de Houffa Trail 2023

Lopers Company en Het Looplab slaan de handen ineen om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op een mooie trail in de Belgische Ardennen. Met afstanden van 10, 16, 23 & 53 km kun je laagdrempelig kennismaken met een trail in het buitenland of zelfs kiezen voor een echte ultra.

Begeleiding bij je training naar de Houffa Trail

Aan de hand van een intake stellen we een persoonlijk trainingsplan samen dat wordt toegesneden op jouw wensen, mogelijkheden en doelen. Door persoonlijk contact kunnen we je zo goed mogelijk begeleiden richting jouw doel, maar ook tussentijds het programma aanpassen waar nodig.

Vanuit onze jarenlange ervaring in het hardlopen en de begeleiding van hardlopers naar wedstrijden over heel de wereld kunnen wij je optimaal voorbereiden op je uitdaging. Daarnaast ondersteunen we het traject met onze ervaring als fysiotherapeuten en bewegingswetenschappers. We geven tips voor de preventie van veelvoorkomende hardloopblessures, of kunnen snel behandelen in het geval van een blessure. Daarbij geven we ook advies over het optimaliseren van jouw hardlooptechniek om nog efficiënter te gaan lopen en wordt het trainingsschema ondersteund met gerichte oefeningen voor kracht en stabiliteit.

Inclusief leerzame trainingclinics

Maandelijks is er een gezamenlijke training waarin we focussen op specifieke elementen die komen kijken bij een trail in de Ardennen. Dit zijn gebieden waar wij niet zomaar wekelijkse kunnen trainen. Je leert welke variatie je in trainingen kunt aanbrengen om je toch optimaal voor te bereiden.

Start jouw trainingstraject

De kosten voor het traject bedragen € 250,- en dit is inclusief:

  • Tot 4 maanden trainingsbegeleiding
  • Persoonlijk trainingsprogramma kracht en stabiliteit
  • Feedback en sparren over trainingen
  • Maandelijks gezamenlijke training
  • Persoonlijk raceplan
  • Startnummer voor de Houffa Trail
  • Craft kledingpakket t.w.v. €110,-
  • Kortingsbon op schoenen ter waarde van €25,-
  • 15% korting op kleding bij Lopers Company Nijmegen

Wil jij je optimaal voorbereiden op de Houffa Trail?

Dan is Het Lopers Lab Traject – Houffa Trail een echte aanrader voor jou! Of je nu gaat voor het lopen van een snelle tijd of het verantwoord uitlopen van de wedstrijd. Wij helpen je bij het bereiken van dit mooie doel. De Houffa Trail vindt plaats op zondag 22 januari 2023. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@hetlooplab.nl of 024-2122169. Of meld je gelijk aan via onderstaand formulier.

Meld je aan
en start jouw trainingstraject