Het Lopers Lab Traject

Train verantwoord naar de halve en de hele marathon

Lopers Company en Het Looplab slaan de handen ineen om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op een halve of hele marathon in het voorjaar van 2022 of het najaar van 2022.

Begeleiding bij je (halve)marathontraining

Aan de hand van een intake stellen we een persoonlijk trainingsplan samen dat wordt toegesneden op jouw wensen, mogelijkheden én natuurlijk welke (halve) marathon je gaat lopen. Door persoonlijk contact kunnen we je zo goed mogelijk begeleiden naar de marathon, maar ook tussentijds het programma aanpassen waar nodig. Je kan op elk moment instromen, maar we raden aan om minimaal vier maanden voor jouw (halve) marathon te beginnen met de specifieke voorbereiding.

Vanuit onze jarenlange ervaring in het hardlopen en de begeleiding van hardlopers naar marathons over heel de wereld kunnen wij je optimaal voorbereiden op je uitdaging. Daarnaast ondersteunen we het traject met onze ervaring als fysiotherapeuten en bewegingswetenschappers. We geven tips voor de preventie van veelvoorkomende hardloopblessures, of kunnen snel behandelen in het geval van een blessure. Daarbij geven we ook advies over het optimaliseren van jouw hardlooptechniek om nog efficiënter te gaan lopen. 

Start jouw trainingstraject bij Het Lopers Lab Traject

De kosten voor het traject bedragen € 250,- en dit is inclusief:

 • 4 maanden trainingsbegeleiding
 • Kledingpakket t.w.v €110,-
 • Hardloopanalyse
 • Conditietest
 • Persoonlijk raceplan
 • Gezamenlijke training 
 • Kortingsbon op schoenen ter waarde van €25,-
 • Leuke acties en tips over blessurepreventie, voeding, schoenen en kleding!

Het bovenstaande pakket is optioneel uit te bereiden met:

 • Lactaattest (€99,- i.p.v. €115,-)
 • Voedingsanalyse: €75,- door Het Voedingslab (welke door de meeste zorgverzekeraars (grotendeels) vergoed wordt)
 • Running check up: €85,- 

Wil jij je optimaal voorbereiden op je volgende (halve) marathon?

Dan het is Het Lopers Lab Traject een echte aanrader voor jou! Of je nu gaat voor het lopen van een snelle tijd of het verantwoord uitlopen van een marathon. Wij helpen je bij het bereiken van dit mooie doel. Neem voor meer informatie contact met ons op via [email protected] of 024-2122169. Of meld je gelijk aan via onderstaand formulier.

Evenementen

Gratis blessure-inloopuur

Elke derde donderdag van de maand is er een gratis inloopspreekuur bij Lopers Company in Nijmegen. Hardlopen is een belastende sport en kent veel blessures. Heb je klachten of twijfel je over een pijntje dat je voelt tijdens het hardlopen? Dan zal een van de gespecialiseerde fysiotherapeuten van Het Fysiolab de klachten beoordelen en een plan met je doornemen. Ook staat het team van Lopers Company voor je klaar om advies te geven over hardloopuitrusting.

Meld je aan
en start jouw trainingstraject

Het Looplab

Afspraken kunnen gepland worden van maandag t/m zaterdag. Het Fysiolab is in Nijmegen gevestigd binnen het Sportmedisch Centrum HAN SENECA.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief