Het Lopers Lab Traject

Lopers Company en Het Looplab hebben sinds 2021 de handen ineen geslagen om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op een hardloopwedstrijd. Dit doen wij door middel van trainingstrajecten gericht op hardlopers van alle niveau’s. 

Onze trainingstrajecten

Over Het Looplab

Het Looplab is opgericht om hardlopers van alle niveau’s zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn: om je te ondersteunen bij het aanscherpen van je PR, om de kans op blessures te verminderen, of om simpelweg jouw plezier in het hardlopen te vergroten. Bij ons kun je terecht voor diverse testen, onderzoeken, loopgroepen en/of begeleidingstrajecten. We combineren recente wetenschappelijke inzichten met jarenlange ervaring als hardloper en binnen de topsport.

Over Lopers Company

Lopers Company is de hardloop en wandel formule van Nederland. Het is de missie van Lopers Company om lopers te helpen bij alle aspecten van het lopen. Onze medewerkers zijn allemaal lopers en hebben de reputatie jou op het gebied van hardloopuitrusting optimaal te kunnen adviseren. Om je te helpen bij het maken van de voor jouw juiste schoenkeuze, maken we gebruik van een gerichte loopanalyse.