Loopgroepen Nijmegen

De loopgroepen van Het Looplab zijn erop gericht jou als loper op een leuke en uitdagende manier te begeleiden richting je persoonlijke hardloopdoel. Dit doel kan variëren van het behalen van een PR op de marathon, het verbeteren van je looptechniek tot het blessurevrij kunnen lopen van je wekelijkse rondje. Daarom hebben wij gekozen voor drie trainingsgroepen: 

loopgroep nijmegen
Voor wie zijn de loopgroepen geschikt?

Het instapniveau voor de Looplab loopgroep is als je belastbaar genoeg bent om 15 minuten hard te lopen waarin het tempo wat je loopt niet uitmaakt. Je kan dan starten bij de loopgroep met niveau 2. Loop je verder dan 5 kilometer en harder dan 5.30 min/km dan kun je meetrainen met een van de loopgroepen op niveau 3. Ben je een fanatieke wedstrijdloper? Ook dan kan je aansluiten bij onze loopgroepen.

Voor veel lopers zijn een van de loopgroepen een geschikte groep waarin je een hoop kunt leren. Wanneer je op zoek bent naar individuele trainingsbegeleiding en specifieke trainingen, dan is de coachings loopgroep de perfecte groep voor jou. Bij de trailrunning groep ga je de heuvels rondom Nijmegen leren kennen en leer je hoe je daar leuk en divers kunt trainen. In voorbereiding op een mooie trail óf gewoon omdat je een passie hebt voor hardlopen in de natuur.

Op zoek naar een loopgroep in Nijmegen?

Het Looplab heeft veel expertise over hardlopen in huis. Er is een goede balans tussen prestatie en plezier en er wordt gewerkt vanuit een wetenschappelijke basis. Het team bestaat uit specialisten met een passie voor hardlopen. Bovendien zijn er korte lijntjes met Het Fysiolab en Het Voedingslab. Hierdoor kan er snel worden gehandeld bij blessures en is er verdieping mogelijk op het gebied van voeding. Meer informatie over de trainers is te vinden bij de verschillende trainingsgroepen. 

Een strippenkaart kost € 70,- (10 strippen) en is bij onze verschillende loopgroepen te gebruiken. Een keer vrijblijvend meetrainen? Meld je aan voor een proefles.