Loopgroep Nijmegen

De loopgroep van Het Looplab is voor lopers die op een gezonde en leuke manier willen hardlopen. Ben je op zoek naar meer variatie in je trainingen en wil je je looptechniek extra aandacht geven? Heb je regelmatig last van blessures en zoek je begeleiding om dit te voorkomen of te verhelpen? Of wil je gericht naar een doel toe trainen en gemotiveerd worden door leuke trainingen?

Loopgroep training Nijmegen

Robin van Riel is trainer van deze groep. Hij heeft zelf jaren ervaring in het lopen van wedstrijden op afstanden van 800m tot 5000m. Met 11 NK medailles, 1 internationale medaille en persoonlijke records van 1:48,69 op de 800m, 3:39,89 op de 1500m en 14:17,01 op de 5000m weet hij wat het is om te trainen naar doelen en het beste uit jezelf te halen. 

In de loopgroep ligt de focus op plezier en vitaliteit maar mag dit ook zeker gekoppeld worden aan een leuk doel in de vorm van een wedstrijd. In de gezamenlijke trainingen zal er aandacht zijn voor looptechniek, kracht- en stabiliteit en het opstellen van een verantwoord trainingsschema.

Voor wie is de loopgroep geschikt?

Het instapniveau van de loopgroep is het kunnen hardlopen van 5 kilometer. De gezamenlijke trainingssessies zullen plaatsvinden op donderdagavond van 19:00-20:00 uur vanaf Lopers Company Nijmegen.

Een strippenkaart kost €65,- (10 strippen) en is bij onze verschillende loopgroepen te gebruiken. Een keer vrijblijvend meetrainen? Meld je aan voor een proefles.

loopgroep Nijmegen