Prestatie loopgroep Nijmegen

De prestatie loopgroep van Het Looplab is er voor lopers die meer uit hun prestatie bij het hardlopen willen halen met behulp van professionele hardloopbegeleiding. Wil jij een sneller persoonlijk record neerzetten, je techniek verbeteren en gerichter trainen? Dan is de prestatiegroep iets voor jou! 

Aan de hand van een conditietest zoals een Zoladz-test of een lactaattest maken we een programma op maat. Tijdens de gezamenlijke trainingssessies werken we aan techniek en verbeteren we de prestatie door gerichte intervaltrainingen.

hardlopen nijmegen

Prestatie loopgroep training Nijmegen

Luc Schout is trainer van deze groep. Hij heeft zelf jaren ervaring in het lopen van wedstrijden op de baan, weg en in de cross op afstanden van 800m tot de marathon. Met persoonlijke records van 29.52 op de 10 kilometer en 2.26 op de marathon weet hij wat het is om te trainen naar doelen en het beste uit jezelf te halen. Daarnaast begeleidt hij veel lopers en atleten op topniveau waardoor de nadruk ook zal liggen op het voorkomen van blessures en efficiënt trainen.

Voor wie is de prestatie loopgroep geschikt?

De prestatiegroep is voor mensen die specifiek willen trainen naar een snelle tijd op afstanden van 1500m tot de marathon. Het instapniveau is al wedstrijden gelopen hebben in het verleden. Iedereen traint op basis van een persoonlijk online schema. De kosten voor de prestatiegroep is € 45,- per 4 weken. Afhankelijk van de periodisering wordt er een aantal keer per jaar een gezamenlijke training georganiseerd.