Marathon begeleiding

Bij Het Looplab zijn we gepassioneerd over alles wat met hardlopen te maken heeft. Of je nu een beginner bent die zijn eerste km’s maakt, of een ervaren marathonloper die zijn persoonlijke record wil verbreken, wij hebben de expertise en de middelen om je te ondersteunen. Ontdek onze trainingstrajecten die bedacht zijn om elke loper te helpen zijn of haar doelen te bereiken.

Het Lopers Lab Traject

Ben je klaar om je loopprestaties naar een hoger niveau te tillen? Ons unieke Lopers Lab Traject biedt een uitgebreide analyse van je looptechniek, aangepaste trainingsadviezen en voortdurende begeleiding. Dit programma is perfect voor lopers die technisch effici├źnter willen worden en blessurevrij willen blijven.

Trainingsbegeleiding marathon

Droom je ervan om een marathon te lopen, of wil je je marathon tijd verbeteren? Onze trainingsbegeleiding marathon is speciaal ontworpen om je voor te bereiden op deze uitdagende afstand. Met persoonlijke trainingsschema’s, voedingsadvies en persoonlijke begeleiding zorgen wij ervoor dat je optimaal voorbereid aan de start verschijnt.

trainingsbegeleiding marathon