Wij zijn Het Looplab

Expertisecentrum Het Looplab is opgericht om hardlopers van alle niveau’s zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn: om je te ondersteunen bij het aanscherpen van je PR, om de kans op blessures te verminderen, of om simpelweg jouw plezier in het hardlopen te vergroten. Bij Het Looplab kun je terecht voor diverse testen, onderzoeken en/of begeleidingstrajecten. Luuk & Luc combineren recente wetenschappelijke inzichten met jarenlange ervaring als hardloper en binnen de topsport.

Luuk Siemes 
Mijn specialisaties zijn klachten van musculoskeletale aard zoals klachten aan gewrichten, spieren en/of pezen. Als wetenschapper gebruik ik recente, vernieuwende inzichten over hardloop specifieke testen, trainingen maar ook bij preventie van jouw (sport-) blessure. 

Luc Schout
Inmiddels ben ik al ruim 10 jaar fysiotherapeut en manueel therapeut. Naast mijn baan als fysiotherapeut voor de topatleten van de Atletiekunie vind ik het ook erg leuk om de sub-topsporter en recreatieve hardlopers te helpen. Door deze ervaring te benutten in de testen en trainingsbegeleiding van Het Looplab gaan we altijd voor het beste resultaat.

team het looplab