Het Lopers Lab Traject - Road to 7H

Train verantwoord naar de Zevenheuvelenloop- of nacht

Lopers Company en Het Looplab slaan de handen ineen om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op de Zevenheuvelenloop of de Zevenheuvelennacht 2022.

Begeleiding bij je training naar de Zevenheuvelenloop- of nacht

Aan de hand van een intake stellen we een persoonlijk trainingsplan samen dat wordt toegesneden op jouw wensen, mogelijkheden en doelen. Door persoonlijk contact kunnen we je zo goed mogelijk begeleiden richting jouw doel, maar ook tussentijds het programma aanpassen waar nodig. Je kan gedurende heel september instromen maar het is handig zo snel mogelijk te starten.

Vanuit onze jarenlange ervaring in het hardlopen en de begeleiding van hardlopers naar wedstrijden over heel de wereld kunnen wij je optimaal voorbereiden op je uitdaging. Daarnaast ondersteunen we het traject met onze ervaring als fysiotherapeuten en bewegingswetenschappers. We geven tips voor de preventie van veelvoorkomende hardloopblessures, of kunnen snel behandelen in het geval van een blessure. Daarbij geven we ook advies over het optimaliseren van jouw hardlooptechniek om nog efficiënter te gaan lopen.

Inclusief leerzame clinics

Als deelnemer aan het traject kun je twee interessante informatieavonden bezoeken waarin experts jou alles vertellen of voeding en blessurepreventie. In samenwerking met Het Voedingslab en de sportartsen van het CWZ leer je tips en tricks die je direct toe kunt passen rondom jouw trainingen.

Start jouw trainingstraject

De kosten voor het traject bedragen € 125,- en dit is inclusief:

  • Tot 11 weken trainingsbegeleiding
  • Persoonlijk raceplan
  • Feedback en sparren over trainingen
  • Maandelijkse gezamenlijke training
  • Diverse factsheets
  • Twee informatieavonden voor hardlopers met topsprekers
  • Craft hardloopshirt t.w.v. € 25,-
  • Kortingsbon op schoenen ter waarde van € 25,-
  • 15% korting op kleding bij Lopers Company Nijmegen

Wil jij je optimaal voorbereiden op de Zevenheuvelenloop of -nacht?

Dan het is Het Lopers Lab Traject – Road to 7H een echte aanrader voor jou! Of je nu gaat voor het lopen van een snelle tijd of het verantwoord uitlopen van een marathon. Wij helpen je bij het bereiken van dit mooie doel. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@hetlooplab.nl of 024-2122169. Of meld je gelijk aan via onderstaand formulier.

Meld je aan
en start jouw trainingstraject